Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med alt lige fra anlægsopgaver, vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning til facility service. Har du spørgsmål til din opgave, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så ring endelig eller send os en mail.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Hans I. Hansen
Hans I. HansenIndehaver
hans@gardenworks.dk
60 60 11 22
Pleje og Facility Service
Anlæg og Entreprenøropgaver

Oplysninger om hvordan GardenWorks håndterer persondata om vores kunder

Om os

Vores mission er at skabe grønne løsninger i lækkert design af høj kvalitet, hvor holdbarheden og brugbarheden er i top.

Vi lægger vægt på den bedst mulige kommunikation med vores kunder for at give den bedst mulige service, og vi arbejder med omtanke for miljøet.

Vi er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og god kommunikation mellem alle. Der er plads til lærlinge, og vi har altid mindst to lærlinge i vores team. Alkohol har ingen plads hos GardenWorks Anlægsgartnere.

Virksomheden blev stiftet ved årsskiftet 2000/2001. Indehaver Hans I. Hansen er censor på Erhvervsakademiet i Århus og tidligere underviser på Jordbrugets Uddannelsescenter, Århus.

Hans er desuden godkendt som syns- og skønsmand af Domstolsstyrelsen.

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere samt Danske Anlægsgartneres Ankenævn og Garantifond. Læs mere her. Derudover er vi medlem af Miljøministeriets ordning om at tilbyde danske boligejere et gratis klimatilpasningstjek, som du kan læse mere om her.

GardenWorks Anlægsgartnere støtter Folkekirkens Nødhjælp.

Brochure